H.JOOSTEN Technical Support

NEN3140 Keuringen

Werkwijze

Werkwijze:

Als projectleider stuur ik projecten aan die in grootte variëren van enkele tot een tientallen medewerkers en in doorlooptijd van zes tot achttien maanden. Ik ben over het algemeen verantwoordelijk voor het gehele ‘project-traject’, dat wil zeggen, van het volgen van de prijsopgave tot en met de oplevering, nazorg en overdracht naar service.

Om de risico’s te beperken en de projectdoelstellingen te halen maak ik daarbij veelal gebruik van mijn ervaring en de opleiding tot projectleider, conform de YPMA-C kwalificaties.

Ik verbind kennis met daadkracht en combineer mijn passie voor techniek met de drive om mensen te laten excelleren. Sturen en motiveren doe ik coachend, zowel over de waarden- als de resultaat-as.

Door mijn gedegen, energieke, zorgzame en eigen stijl vinden collega’s het prettig om met me samen te werken. Centraal hierbij staat een open en eerlijke communicatie met mijn omgeving. Verder zou ik mezelf willen omschrijven als analytisch, klantgericht en als een communicatief sterke teamspeler die ook overzicht houdt in complexe situaties.

Vooruitstrevende bedrijven spreken mij aan, vaak door complexe techniek en doorlooptijd binnen het project en de hoge mate van professionaliteit.

Zelf kom ik namelijk het beste tot mijn recht in een professionele, afwisselende en open omgeving waarin verantwoordelijkheid, kwaliteit, denken in oplossingen en zelfstandigheid sleutelbegrippen zijn.