+ 31 528 745 721

Projecten

Projecten

Drinkwater

Wij ondersteunen u met projectmatige- en correctieve E&I-opdrachten voor drinkwaterinstallaties.
Van het opstellen van een Programma van Eisen (PVE) tot het uitwerken van een Voorontwerp (VO) en een Definitief Ontwerp (DO), wij staan voor u klaar.

Daarnaast stellen wij een directiebegroting op met behulp van de SKK-raming systematiek en werken we samen met de installateur en zorgen hiermee voor een succesvolle implementatie. Met onze expertise en ervaring bent u verzekerd van een efficiënt en effectief proces.

WARMTECENTRALES

Wij bieden ondersteuning voor E&I-installaties van warmteopwekinstallaties, voor onder meer theater en hotel,. Wij organiseren het opstellen van een Programma van Eisen (PVE) tot het uitwerken van een Voorontwerp (VO). Samen met de installateur stellen we het Definitief Ontwerp (DO) op en zorgen we voor de implementatie.

Daarnaast maken we een directiebegroting op basis van de SKK-ramingsystematiek. Met onze expertise garanderen wij een efficiënte en betrouwbare uitvoering van uw project.

WARMTE-KOUDE OPSLAG SYSTEMEN

Samen met de WKO- en WTB-installateur stellen wij een functioneel P&ID op, waarbij de benodigde voedingen en regeltechnische verbindingen worden vastgelegd. Wij ondersteunen u bij het opstellen van een E&I Programma van Eisen (PVE), het uitwerken van een Voorontwerp (VO), en het samen met de installateur opstellen en implementeren van het Definitief Ontwerp (DO).
Daarnaast maken wij een directiebegroting op basis van de SKK-ramingsystematiek. Met onze expertise en nauwkeurige aanpak bent u verzekerd van een efficiënt en succesvol project.

UTILITEITEN

Voor utilitaire projecten stellen wij een ET Programma van Eisen (PVE) op en werken dit uit tot een Voorontwerp (VO).
Samen met de installateur stellen we het Definitief Ontwerp (DO) op en implementeren dit, indien gewenst. Daarnaast kunnen wij een directiebegroting opstellen om uw project financieel inzichtelijk te maken.
Met onze deskundige begeleiding en nauwkeurige aanpak verzekeren wij een efficiënte en succesvolle realisatie van uw project.