+ 31 528 745 721

Van ontwerp tot realisatie

Projectmanagement

Van ontwerp tot realisatie

U kunt bij ons terecht voor begeleiding van uw volledige electrotechnische projecten.

H.Joosten Technical Support begeleidt de installateur. Wij zijn de kennisbrug tussen opdrachtgever en installateur. 

Wij stellen de technische voorwaarden op, maken directiebegrotingen en houden de kosten van het project in de gaten. 

Wij hebben veel ervaring in het opstellen van een V&G (Veiligheid & Gezondheidplan) ontwerpdossier.

We verstrekken elektrotechnisch advies met betrekking tot installatieoplossingen.

Onze taken omvatten ook het beoordelen van prijsopgaven en offertes, het begeleiden van de uitvoering op locatie samen met de opdrachtgever, en het bieden van constante persoonlijke ondersteuning vanuit Joosten Technical Support.

We nemen installaties op, stellen opleverdocumenten op en we beoordelen revisiestukken en onderhoudsdocumenten. Tot slot zorgen we voor het archiveren van alle projectdocumenten.  

Installatieadvies

Installatieadvies

Van ontwerp tot realisatie

We werken samen met werkgevers die actief zijn op meerdere gebieden zoals: warmtecentrales, Warmte-Koude opslagsystemen, Utiliteiten, Hotels en de bereiding en distributie van drinkwater. 

Wij bieden een advies op maat voor de specifieke behoeften van onze opdrachtgevers, inclusief het coördineren en realiseren van energieaansluitingen. Onze diensten omvatten ook strategisch installatieadvies, het opstellen van gedetailleerde werkomschrijvingen voor installateurs, en onafhankelijke toetsing en beoordeling van installatiekeuzes.

We controleren tevens de kwaliteit van installatiematerialen en bijbehorende garanties, gesteund door meer dan 25 jaar ervaring in installatiewerk en diepgaande kennis van leveranciers.